Milka - неповторим нежен вкус

Тайната се крие в името на нашия бранд Milka и подсказва, че използваме само най-добрите съставки: мляко и какао (MILch и KAkao на немски). Алпийският млечен шоколад Milka е неповторим заради особено нежната си тесктура. Milka е най-нежният шоколад - от начина, по който се топи в устата, до начина, по който разтапя сърцето на всеки, който го опита.

100 процента алпийско мляко
Milka е продукт с традиция. Млякото е в основата на нашия шоколад от самото му създаване и до днес продължаваме да произвеждаме нашите продукти със 100% алпийско мляко.

Преди алпийското мляко да се използва в нашия шоколад, то се преработва в сухо мляко и дехидратирана млечна мазнина - процес, основан на десетилетия опит: Още швейцарският „пионер в шоколада“ Филип Сушард използва мляко на прах за направата на шоколад.

Избрани съставки във всеки шоколад

Основните съставки на всеки шоколад Milka са какао, мляко и захар. Към тях може да се добавят и други съставки,  като например лешници*.
Милиони парченца нежен млечен шоколад Milka се произвеждат в нашите фабрики всеки ден. За да може всяко парченце Milka да има същия вкус, то се прави по една и съща рецепта и спрямо прецизно контролирани стъпки в производствения процес: Например съставките, получени от мляко - обезмаслено мляко на прах, суроватка на прах и дехидратирана млечна мазнина, се добавят индивидуално, за да се контролира по-добре обработката.


  • в зависимост от вкуса.

Съдържанието е това, което е описано на опаковката

Рецептата и производственият процес, които правят нашия Milka шоколад толкова нежен, е тайна, която се пази добре от поколения. Въпреки това, на опаковката посочваме точно какво се използва за направта на нашите продукти - както съставките, така и най-често срещаните алергени.


За нас грижата за потребителите винаги е на първо място и знаем, че хората, страдащи от алергии, реагират дори на следи от продукти, които са толкова минимални, че не могат да бъдат открити чрез конвенционални методи. Ето защо на всяка опаковка има подробен списък на съставките.


Последвай ни и виж как нашите фенове се наслаждават на Milka!

Последвай ни и виж как нашите фенове се наслаждават на Milka!